Wanha Karminranta – Rantatalon tunnelmaa

****

Wanha Karminranta on tunnelmallinen rantatalo, jonka historialliseen pihapiiriin kuuluvat hirsinen rantasauna, romanttinen aitta, grillikatos ja venevaja.

Wanha Karminranta sijaitsee Ylä-Räävelin rannalla entisaikojen pihapiirissä, jossa järvimaisema on upea ja rantaviivaa 50 metriä. Rantatalo seisoo mäen kupeella, josta pihapiiri laskeutuu peltojen ympäröimänä rantaan. Rannassa on viehättävä, ympärivuotiseen käyttöön soveltuva rantasauna, grillikatos ja venevaja. Matala hiekkaranta on loistava uimapaikka. Aurinkoisessa pihapiirissä kasvaa vanhoja pihapuita, syreenejä ja marjapensaita, ja koivujen katveessa on tunnelmallinen kesäaitta.

Rantatalo henkii 50-luvun tunnelmaa, mutta on täysin peruskorjattu nykyaikaisia vaatimuksia vastaavaksi vuonna 2008. Mietityt yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit, elegantti sisustus ja entisöidyt huonekalut viimeistelevät ainutlaatuisen tunnelman. Rantatalossa on tupakeittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone ja eteinen. Tunnelmaa tuovat vanhat pönttöuunit. Aamukahvit voi nauttia isolla, aurinkoisella terassilla.

*****
Kuvausta vastaava, hyvin varustettu ja hoidettu huvila sekä pihapiiri. Kotoisa päärakennus, hyvä sauna ja mukava grillikatos. Järvivesi oli todella puhdasta! Lämmin vastaanotto.
Asiakas 2022 / Lomarenga
s

Rantasaunassa voi katsella järvelle lauteilta, kun ensin on valinnut, nauttiiko puukiukaan vai sähkökiukaan löylyistä. Rantasaunan pesuhuoneessa on suihku. Takkatuvassa on minikeittiövarustus, levitettävä vuodesohva ja varaava takka. Lisää oleskelutilaa tarjoaa rantasaunan iso, katettu terassi sekä aivan rantaan, grillikatoksen yhteyteen rakennettu patio.

Isolle perheelle tai ystäväporukalle

Wanha Karminranta sopii isollekin perheelle tai ystäväporukalle, sillä vuoteita on 6 ja lisävuoteita 3. Lisäksi vanhanajan piha-aitassa on mahdollisuus majoittua kesäisin. Aitta on vuokrattavissa lisämaksusta majoitustilaksi kahdelle henkilölle. Tuomme aittaan raikkaat vuodetekstiilit – patjat, petauspatjat, peitot ja tyynyt. Jos seurue on vielä suurempi, lähellä sijaitsevat LeppäLomien loma-asunnot tarjoavat lisävuodepaikkoja vapaina ollessaan.

Wanha Karminranta on erittäin hyvin varusteltu, neljän tähden loma-asunto, jossa voi lomailla ainutlaatuisessa ympäristössä läpi vuoden. Loma-asunnolla on käytettävissä vakituista asuntoa vastaavat keittiövälineet ja kodinkoneet. Venevajassa lomailijaa odottavat soutuvene ja pelastusliivit. Kalastuslupa Ylä-Rääveliin sisältyy vuokrahintaan.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!

Wanha Karminranta ja perinteikäs pihapiiri tarjoavat monipuolisia lomaelämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Varaukset LeppäLomat tai Huvila.net
tai Lomarengas!