Hiekkaranta – suomalaista mökkiunelmaa

*****

Hiekkaranta on aito pala suomalaista mökkiunelmaa. Kaunis hirsimökki on puhtaan järven rannassa aurinkoisessa pihapiirissä, ja lomapäivän huipentavat puusaunan pehmeät löylyt.

Hiekkaranta sijaitsee lomailun kannalta unelmapaikalla, sillä aurinkoinen ja tasainen pihapiiri on puhdasvetisen ja kalaisan Ylä-Räävelin rannalla. Kaunis järvimaisema avautuu loma-asunnon ikkunoista ja kuistilta, josta on matkaa rantaa vain muutama askel. Matala luonnonhiekkaranta on turvallinen uimapaikka perheen pienimmillekin. Heti loma-asunnon vierestä alkaa metsä, joka odottaa marjastajia ja sienestäjiä.

*****
”Kaikki oli upeaa,

me todella rakastimme aikaa mökillä”
Asiakas 2022Loma-asunnossa on tupakeittiö, tilava makuuhuone, eteinen, WC, pesuhuone ja reilun kokoinen sauna, jossa puulämmitteinen kiuas takaa pehmeät löylyt. Tunnelmaa tuo höylähirsiset seinät ja varaava takka. Kuisti, grillikatos ja pihapiiri tarjoavat lisää tilaa lomailuun. Makuuhuoneessa on parivuode, ja sinne mahtuu myös matkavuode pikkulapselle. Olohuoneen sohvasta avautuu mukava lisävuode kahdelle henkilölle. Loma-asunto sopii mainiosti pariskunnille tai pienelle perheelle.

Hiekkaranta on hyvin varusteltu viiden tähden loma-asunto, joka tarjoaa viihtyisät puitteet ympärivuotiseen lomailuun. Keittiössä on astiasto, ruuanvalmistusvälineet ja kodinkoneet sekä pesuhuoneessa pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Vuokrahintaan sisältyy myös soutuvene, pelastusliivit ja kalastuslupa Ylä-Rääveliin.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!

Hiekkaranta tarjoaa unelmien mökkiloman läpi vuoden.

Varaukset LeppäLomat tai Huvila.net!