Poutaranta – Paluu mummolaan

Poutaranta on kuin paluu kesälomaan mummolassa. Remontoitu puutalo ja viihtyisä hirsisauna rannassa tarjoavat entisaikojen maalaisidylliä aurinkoisessa pihapiirissä peltojen keskellä.

Poutaranta on tunnelmallinen puutalo, joka seisoo kauniissa peltomaisemassa mäen päällä. Talolta on lyhyt matka Ylä-Räävelin rannalle rakennettuun viihtyisään hirsiseen kesäsaunaan. Perinteisessä pihapiirissä on vanha, harmaantunut aittarakennus, ulkotulipaikka sekä paljon tilaa ihmisille ja lemmikeille, jotka ovat tervetulleita lomalle Poutarantaan.

Poutarannan puutalo on remontoitu siistiksi, mutta entisaikaa kunnioittaen – Talossa on sähköt, mutta ei vesijohtoa, viemäriä tai vessaa. Talossa on tunnelmallinen iso tupa ja leivinuuni, keittiö jossa sähköhella, kaksi avaraa makuuhuonetta ja porstuva eli eteinen. Vuoteita on neljä ja lisävuodepaikkoja kaksi.

Rannalla odottaa puulämmitteinen hirsisauna

Rantasauna on aivan rantaviivan tuntumassa. Saunassa voi nauttia puukiukaan pehmeistä löylyistä, ja samalla pesuvesi lämpiää kiukaan vesisäiliössä. Rannassa on hyvä laituri, johon on matkaa saunalta vain muutamia metrejä. Saunarakennuksessa on pieni pukuhuone ja katettu kuisti, jossa voi vilvoitella maisemaa ihaillen. Saunalla on sähköt, mutta ei vesijohtoa.

Poutaranta sopii perheille, kaveriporukoille ja lemmikkien kanssa lomaileville – kaikille, jotka arvostavat edullista lomailua eivätkä kaipaa luksusta. Ylä-Räävelin vesi on erittäin puhdasta ja sopii hyvin peseytymiseen. Juomakelpoista talousvettä saa pihakaivosta. Poutarannan keittiöstä löytyy kodinkoneet, ruokailuvälineet ja astiat mummola-hengessä sekä riittävästi astioita kantoveden kuljettamiseen ja käyttämiseen. Varusteluun kuuluu myös soutuvene, pelastusliivit ja kalastuslupa Ylä-Rääveliin.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!

Poutaranta tarjoaa kesäaikana tunnelmalliset puitteet lomailijoille, jotka tykkäävät uida, kalastaa ja liikkua luonnossa.

Poutaranta on toistaiseksi varattu.

Varaukset LeppäLomat tai Huvila.net!