Purjeranta – Täydellinen mökkimiljöö

****

Purjeranta on täydellinen mökkimiljöö upealla järvimaisemalla. Täysin varusteltu hirsimökki on omalla niemekkeellään, jossa aurinkoiseen pihapiiriin kuuluu kesäkeittiö, aitta, hiekkaranta ja paljon rantaviivaa.

Purjeranta on kaikkea, mitä laadukkaalta loma-asunnolta järven rannalla voi toivoa. Täydellinen mökkimiljöö tarjoaa puitteet lomailuun puhtaan ja kalaisan Ylä-Räävelin rannalla ympäri vuoden. Purjeranta sopii rennon lomailun lisäksi erinomaisesti etätyöskentelyyn. Marjametsät ovat muutaman askeleen päässä ja pihapiiristä avautuu huikea järvimaisema. Omaa rantaviivaa on käytettävissä noin 70 metriä. Loivasti syvenevässä rannassa on kaksi laituria ja lapsille oma, matalampi uintipaikka.

Loma-asunto on vuonna 2009 valmistunut vakituisen asumisen vaatimukset täyttävä, modernia rakentamistyyliä edustava hirsihuvila. Loma-asunnossa on avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, parvi, wc, kylpyhuone ja sauna, jossa on puukiuas. Parvelle on sisustettu etätyöpiste, jossa on verkkoyhteydelle myös lisäantenni. Vuoteita on neljä ja lisävuoteita yksi. Lisää mukavuutta tuovat varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Suurelle, osittain lasitetulle terassille aurinko paistaa puiden lomasta lähes aamusta iltaan.

Varustetaso kuin vakituisella asunnolla

Purjerannan valoisassa pihapiirissä on nurmialuetta sekä reilusti hietaista pelailu- ja temmellyskenttää, jossa viihtyy vaikka lemmikin kanssa. Rantaan ja kesäkeittiöön on siistit kulkureitit. Rannassa on lasitettu kesäkeittiö, jossa on mukava viettää aikaa suuremmallakin porukalla varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Kesäkeittiössä on kaasu- ja sähkögrilli sekä jääkaappi. Kallion kupeessa loma-asunnon vieressä on idyllinen hirsiaitta, joka on vuokrattavissa lisämaksusta majoitustilaksi kahdelle henkilölle, ensisijaisesti kesäaikana. Pihapiirissä on myös puuliiteri sekä ulkohuussi.

*****
“Upea varustelu, mahtava sijainti ja hyvä sauna. Suunnittelimme jo, että voisi ehdottomasti tulla uudelleen.”
Asiakas 2022

Purjeranta sopii pariskunnille, perheille, kaveriporukoille sekä lemmikkien kanssa lomaileville, sillä lemmikit ovat tervetulleita Purjerantaan. Vuokrahintaan sisältyy soutuvene, pelastusliivit ja kalastuslupa Ylä-Rääveliin. Toinen laitureista soveltuu myös suurempien veneiden kotisatamaksi.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!

Purjeranta tarjoaa mukavia ja mutkattomia hetkiä tasokkaissa olosuhteissa läpi vuoden.

Varaukset LeppäLomat tai Huvila.net
tai Lomarengas!