Hyväniemi – aitoa maalaiselämää

Perinteinen hirsitalo kaikilla mukavuuksilla omassa niemessään lähellä palveluita sekä peltojen keskellä kulkeva polku kauniin järven rantaan, viehättävä rantasauna ja upea hiekkaranta ovat aitoa maalaiselämää parhaimmillaan.

Hyväniemi on perinteinen maalaistalon pihapiiri, jossa jokainen kivi ja kukka ovat juurtuneet omille paikoilleen. Valtava hirsitalo seisoo aidossa maalaismaisemassa viljeltyjen peltojen keskellä. Polku puhtaan ja kalaisan Pieni-Ahvenaisen rantaan kulkee keskellä maalaisidylliä. Rantasauna, venevaja ja grillikatos ovat aivan rannassa, jossa on laituri ja vesileikkeihin sopiva matala, hiekkapohjainen uimaranta. Rantaviivaa on Hyväniemessä käytössä noin 50 metriä.

Hyväniemi on 1950-luvulla valmistettu, vuonna 2010 täydellisesti peruskorjattu ja hyvin varusteltu hirsitalo, jossa on 150 asuinneliötä. Talossa on valoisa tupa, toimiva keittiö, neljä avaraa makuuhuonetta, väljä eteinen, iso pesuhuone sekä alakerrassa puulämmitteinen sauna, pesuhuone ja kellaritilaa. Vuodepaikkoja talossa on kahdeksan ja lisävuoteita neljä. Yläkerrassa on iso, katettu terassi, josta avautuu huikea järvimaisema peltojen yli rantaan. Pyöröhirsinen, puulämmitteinen rantasauna ja suloinen saunatupa tarjoavat mukavia elämyksiä kesäaikaan. Saunaeväät voi valmistaa suuressa grillikatoksessa, joka on aivan rannan tuntumassa.

Hyväniemi tarjoaa aitoja maalaiselämän elämyksiä vakituisille vuokralaisilleen, joten huikea kohde ei ole nyt varattavissa.