Laadukkaita lomamökkejä rantamaisemissa

LeppäLomien vuokramökit tarjoavat ainutlaatuisia lomaelämyksiä upeissa rantamaisemissa ympäri vuoden. Laadukkaat lomamökit sijaitsevat Pertunmaalla ja Kangasniemellä Etelä-Savossa.

Pertunmaan lomamökit ovat Ylä-Räävelin rannalla.
Hiekkaranta tarjoaa suomalaista mökkiunelmaa. Kaunis hirsimökki on puhtaan järven rannassa aurinkoisessa pihapiirissä, ja lomapäivän huipentavat puusaunan pehmeät löylyt.

Wanha Karminranta on tunnelmallinen rantatalo, jonka historialliseen pihapiiriin kuuluvat hirsinen rantasauna, romanttinen aitta, grillikatos ja venevaja.

Poutaranta on kuin paluu kesälomaan mummolassa. Remontoitu puutalo ja viihtyisä hirsisauna aivan rannassa tarjoavat entisaikojen maalaisidylliä aurinkoisessa pihapiirissä peltojen keskellä.

Purjeranta on täydellinen mökkimiljöö upealla järvimaisemalla. Täysin varusteltu hirsimökki on omalla niemekkeellään, jossa aurinkoiseen pihapiiriin kuuluu kesäkeittiö, aitta, hiekkaranta ja paljon rantaviivaa.

Kangasniemellä voit lomailla keskellä maalaisidylliä Pieni-Ahvenaisen rannalla.
Hyväniemen Helmi upealla rinnetontilla kauniin järven länsirannalla on kappale kauneinta Suomea. Hirsimökki, rantasauna ja grillikatos sijaitsevat auringon kämmenellä, avaran pellon ja suojaisen metsän reunalla – kokonaisuus on kuin Suomi-filmistä.

Hyväniemi on perinteinen hirsitalo kaikilla mukavuuksilla omassa niemessään lähellä palveluita. Peltojen keskellä kulkeva polku kauniin järven rantaan, viehättävä rantasauna ja upea hiekkaranta ovat aitoa maaseutuelämää parhaimmillaan.

Lisätietoja ja valokuvia löytyy loma-asuntojen omilta sivuilta.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!
Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!