Hyväniemen Helmi – kappale Suomi-filmiä

*****

Hyväniemen Helmi on upealla rinnetontilla kauniin järven länsirannalla kappale kauneinta Suomea. Hirsimökki, rantasauna ja grillikatos sijaitsevat auringon kämmenellä, avaran pellon ja suojaisen metsän reunalla – kokonaisuus on kuin Suomi-filmistä.

Hyväniemen Helmi on kuin suomalaisista elokuvista tuttu kesämökki. Hirsiset rakennukset ovat juuri oikeilla paikoillaan rinnetontilla, joka laskee puhdasvetisen Pieni-Ahvenaisen rantaan. Rannassa on mukava laituri ja loivasti syvenevä, lapsiystävällinen hiekkaranta. Vain muutamien askeleiden päässä rakennuksista ovat mahtavat marjametsät ja parhaat sienipaikat. Hyväniemen Helmi on nimensä mukaisesti niemessä. Honkien reunustaman tien päässä rannassa, vain 7 kilometrin päässä kuntakeskuksen palveluista, odottaa täydellinen oma rauha.

Hyväniemen Helmi on vuonna 2006 valmistunut kaksikerroksinen höylähirsihuvila. Kaikilla mukavuuksilla varustetussa loma-asunnossa on kaksi makuuhuonetta, avara tupakeittiö, WC-tila, jossa on suihkukaappi, eteinen ja oleskelutila yläkerrassa. Iso kuisti ja yläkerran parveke ovat ilta-auringon puolella. Yläkerran portaissa on lapsiportti sekä ylä- että alapuolella. Loma-asunnon alakerran sydämenä on upea, varaava takka.

Hyväniemen Helmessä on varsinaisia vuoteita neljälle henkilölle. Vuoteet voivat olla parivuoteina tai yksittäisinä vuoteina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vuodesohvat yläkerran oleskelutilassa, saunatuvassa ja tupakeittiössä toimivat tarvittaessa lisävuoteina neljälle henkilölle.

Mökkiloma palveluiden vieressä

Puulämmitteisessä rantasaunassa on pehmeiden löylyjen lisäksi mukava viettää aikaa, sillä isolta kuistilta maisema järvelle on upea ja matkaa rantaa vain nimeksi. Hirrestä rakennettuun rantasaunaan kuuluu minikeittiöllä varustettu takkahuone, pukuhuone ja pesuhuone. Rantasauna tarjoaa viihtyisiä hetkiä läpi vuoden. Upealla rinnetontilla, jossa mustikoita voi napsia suuhun matkalla loma-asunnolta rantasaunalle, on myös puuliiteri ja tilava grillikatos, jossa voi nauttia grillaamisesta sekä kesällä että talvella.

Hyväniemen Helmi sopii pariskunnille, perheille ja ystäväporukoille. Upea kokonaisuus tarjoaa mahdollisuudet rentouttavan lomailun lisäksi etätyöskentelyyn ja sopii aktiivisten ihmisten majoituspaikaksi, sillä loma-asunto sijaitsee aivan palveluiden äärellä. Kangasniemen keskustaan on vain seitsemän kilometriä, ja harrastusmahdollisuuksia lähialueella paljon – esimerkiksi tanssijoille Syvälahden viihdekeskus ja golffaajille Puulagolf. Kaikille luontoharrastuksille, kuten kalastukselle, marjastukselle ja retkeilylle, olosuhteet ovat mitä parhaimmat keskellä kaunista Kangasniemeä.

Hyväniemen Helmi on erittäin hyvin varusteltu, viiden tähden loma-asunto ympärivuotiseen lomailuun. Loma-asunnolla on käytettävissä laajat keittiövälineet ja paljon kodinkoneita, kuten pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Varusteluun kuuluvat myös soutuvene, pelastusliivit ja kalastuslupa Pieni-Ahvenainen – järveen ja Synsiönseudun osakaskunnan vesialueisiin.
Tutustu myös monipuolisiin palveluihimme!

Hyväniemen Helmi tarjoaa elämyksiä Suomen kauneimmissa maisemissa kaikkina vuodenaikoina.

Varaukset LeppäLomat tai Huvila.net!